Фотографии коишто ќе ви бидат смешни само доколку сте живееле во 90-тите

Точка

13/06/2018

18:45

2.420

Големина на фонт

а а а

Доколку сте пораснале во 90-тите, јасно ви е дека тоа што сте го доживеле Вие, денешните деца не можат да го разберат. Нив им е тешко да разберат дека овие работи навистина постоеле и дека истите ја одбележале Вашата младост.

Погледнете ја галеријата која што ќе ви разбуди чувство на носталгија и ќе ве потсети на Вашето детство и младост.

Детството во деведесеттите и денешното детство


Дали се сеќавате на размонтирањето на кориците од касетите за да ги пронајдете стиховите на сите песни? 


Кој не го играл ова не живеел во 90-тите


Денешните деца нема никогаш да разберат како е да се снимаат фотографии и да се чека една недела за да на крајот заклучите дека истите се очајни


Вака изгледаше животот пред да се појават паметните телефони


Ова беше “Гугл” на 90-тите


Како се облекуваат денешните деца, а како не облекуваа нас нашите мајки


Не сме сигурни дека денешните деца знаат што значи ова


Не беше секогаш сѐ идеално


Животот пред “WhatsApp”, “Viber”, “Messenger”...


Ова беше “iTunes” на 90-тите


Дали денешните деца би знаеле што е ова?


А кога ќе изгубевте една од овие:


Децата денес нема да знаат како се игра “Minesweeper”, ама изгледа дека и на нас не ни одеше баш најдобро


Домашните миленици ни умираа скоро секој нареден ден


Модните трендови и не ни беа баш наклонети


Ние не поминувавме многу време на мобилните телефони, особено не играјќи змија


А ова мачење?
Спонзорирани линкови

Маркетинг