Загатка која ќе ве намачи: Пронајдете ја црешата која нема црв на неа

Точка

18/03/2023

22:00

10.783

Големина на фонт

а а а

Креатор на оваа илустрација е познатиот унгарски уметник Дудолф.

Во ова море од цреши треба да најдете една без црв.

Дудолф е познат како креатор на прилично тешки загатки, а сега вешто сокрил една цреша без црв. 


Илустрацијата во стилот на Дудолф ги оживеала црвите кои носат дури и капи, а овие мали детали се тука за да ви го одвлечат вниманието од една цела цреша.

Ако ви треба помош - црешата без црв е на десната страна на илустрацијата.

Ако и оваа наша мала помош не ви го олесни решавањето на криенката, погледнете го решението во продолжение.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
Спонзорирани линкови

Маркетинг