(Видео) Бекстејџ истражува: Поскапе сè, дали ќе поскапат цените на музичарите?

Точка

30/06/2022

15:07

7.699

Големина на фонт

а а а

Сè е поскапо. Оваа реченица сè почесто можеме да ја слушнеме во последно време, како овде кај нас, така и во цел свет.

Буквално сите веќе имаат нови ценовници или ги прават - од производители на основни прехранбени производи, преку трговци со градежни материјали, разни репроматеријали, училишен прибор, облека, обувки, гориво...

Но што е со музиката, музичките артисти?

Дали ќе поскапат цените на нивните услуги,екипата на естрадниот магазин Бекстејџ истражуваше токму на оваа тема, па ги праша дел од домашните изведувачи: Дали ќе поскапат цените на нивните услуги? 

Погледнете ги во видеото нивните одговори.Спонзорирани линкови

Маркетинг