Побегнал во дивина и изградил куќа од бајките

Куќичката е сместена на брегот на Вакуверските острови, во Британска Колумбија. Се наоѓа насред недопрена природа, во магичното окружение на канадската убавина. Куќата е направена исклучиво од природни материјали, а во ентериерот доминираат дрво и камен. Погледнете...