Погледнете како „SWAT“ им направи заседа на крадци на автомобили

Регионалната полиција на Јорк (YRP), полициска служба која патролира во подрачјето на Торонто, северно од центарот на градот, објавила видео од диво апсење на осомничените, вооружени крадци на автомобили, кое вклучувало сирени, полицајци во полна тактична опрема и најмалку четири полициски возила кои насилни се забиваат во сомнително возило.