Гледачите хипнотизирани од новата серија на „Netflix“: „Ова е ремек-дело...“

Гледачите на „Netflix“ се воодушевени од класичната серија „Ripley“, а истата ја нарекуваат ремек-дело. Во режија на добитникот на Оскар, Стивен Зејлијан, „Ripley“ започнува кога ситниот криминалец Том Рипли (Ендрју Скот) ќе го дочека богатиот Херберт Гринлиф.