Имаме кандидат за најлош возач

Ако не бил снимен од камерите, луѓето за овој автомобил би посмислиле дека е оштетен при судир со голема брзина, а "играјќи пинг-понг" на влез во гаража. Буквално тоа му се случило на возачот на овој "Golf".