Возачите и пешаците биле тотално збунети од овој бегалец

Возачите и пешаците во еден град во Кина биле зачудени кога наеднаш на патот виделе ној како трча наоколу. Големата птица побегала од лицето кое било задолжено да ја чува, а тоа резултирало со хаос по улиците. Погледнете...