Ваков кам-бек одамна не сме виделе

Во САД, на трка меѓу средни училишта на четири пати по сто метри, се случил неверојатен камбек. Младиот Себастијан Спенсер за својот тим трчаше како последна замена и ја доби штафетата на шестата позиција, откако како брз воз ги претекна своите конкуренти. Погледнете...