Ова е Тонго - пејачот кој си пее "како ќе му дојде"

Ја паметите ли бугарската пејачка која ја испеа "кен ли"? Епа тука имаме нешто слично, само во машка верзија. Човеков ги пее песните како што му се слушаат, а и спотовите "не му се лоши".