Шесте најшокантни моменти во светот на фудбалот во 2017 година

И 2017 година беше исполнета со многу фудбалски настани ширум планетава со тоа што секако број еден клуб за овој период е Реал Мадрид кој одново ја освои Лигата на шампионите, а потоа триумфираше и на Светското клупско првенство. Воедно минатава година ни донесе и шокантни моменти, па во наредниве минути погледнете Топ 6 листа на оваа тема во режија на „HITC Sport“.