2,5 милиони долари вредното 'Lamborghini Centenario' направило вистински хаос во Лондон

Погледнете го светиот момент кога најновото 'Lamborghini Centenario' вредно 2,5 милиони долари било испорачано во салонот 'HR Owen Lamborghini' во Лондон.