Јапонскиот премиер паднал додека играл голф со Доналд Трамп

Американскиот претседател се наоѓа на азиска турнерја. Додека престојувал во Јапонија, со тамошниот премиер играл партија голф. Абе во еден момент се нашол во дупка од каде требало да го удира топчето, но при излегувањето изгубил рамнотежа, паднал, и се "тркалал" надолу по дупката.