Тони го претворил својот двор во мало парче рај...со минимална инвестиција можете и вие

Доколку имате куќа, сигурно поголем дел од летото го минувате во дворот. Тони од САД, заедно со својот син, од својот двор успеал да направи мал рај, во кој дополнително ужива во топлите летни денови. Трошокот за изградба на двор со рибник изнесувал само 1.300 евра. Истово можете да го направите и вие...