Им беше смешно кога тргна да се трка со Ферари, а на крајот...

Ферарито е еден од најбрзите автомобили на светот. Затоа е смешно кога до него ќе се намести велосипед за да се тркаат. Сепак, на крајот, велосипедот победува. Сепак, тоа не е обичен велосипед...