Овој автомобил по сообраќајката - заврши на кров!

Доколку судите само по фотографијата со автомобил на кров, нема да знаете како истиот се нашол таму. Но, на снимката се гледа дека возачот ја губи контролата на надвозникот - и, завршува на кровот на куќата. Возачот наводно притиснал гас наместо кочница во обид неколку секунди пред тоа да избегне трициклист.