Русковска пред еден месец кажа дека има информации за нејзиното разрешување

Разрешената обвинителка Вилма Русковска пред еден месец во интервју на А1он кажа дека очекува да биде разрешена од обвинителската позиција, согласно информациите кои ги добила. Дали имало притисоци за тоа, кажа дека не знаела.