Кога работите ќе тргнат наопаку: Силен дожд претворил еден куп ретки Ferrari возила во базени на тркала

На видеото јасно се гледа растрчаноста на вработени на патеката околу автомобилите, но не знаеле како да го решат проблемот. Не е познато колку автомобили се оштетени, но сигурно е дека не сите успеале да поминат недопрени.