Миа Костова: „Тијана ме извлече од токсична врска и ме научи дека за љубов не треба да се трудиш“

Во каков однос е со таткото на Андрија, за поранешниот брак, за детството и родителите, за Тијана и депресијата, Миа има што да каже. Плус муабетите за видеата кои ги сними после флаша вино, од 99 Action, преку Бекстејџ и Плејбој - гледајте во интервјуто за „Репортер“.