Ова е „тајниот“ магацин за автомобили на Volkswagen кој е затворен за јавноста

Џамиер Ор, познат јутјубер, ја имаше таа привилегија да влезе во магацинот и да ги види и сними овие фантастични автомобили на Volkswagen кои ги има околу 200 на едно место.