10-годишно девојче го воодушеви светот со изведба на песна од „Led Zeppelin“

10-годишното девојче Нанди Бушел ги воодушеви љубителите на музиката ширум светот, изведувајќи ја песната „The Immigrant Song“ од култниот бенд.