Во Холандија откриена мега нарко-лабораторија сокриена во штала

Шталата била претворена во најголемата лабораторија за производство на кокаин во земјата, пренесуваат локалните медиуми. Лабораторијата имала капацитет за производство до 200 килограми кокаин на ден.