Стравични сцени и паника во Бејрут: Брутална експлозија го потресе целиот град...

Како што пренесува „БиБиСи“, првата експлозија се случила во близина на крајбрежјето, а потоа следувала уште една, масивна експлозија која практично го потресе целиот град.