Фудбалер на Динамо ‘заработил’ шлаканица додека пие алкохол во друштво на лошите момчиња...

Еден од луѓето со кои што седи, по вербалната караница, му удира шлаканица на фудбалерот, по што тој паѓа од столот, а украинските медиуми пренесуваат дека Беседин во тоа време се наоѓал на раб од добивање отказ од Динамо токму поради тоа што се дознало колку многу алкохол пие и со какви лица се дружи.