Приказната зад "Мој воздух" и проблемите со загадувањето: Горјан Јовановски гостин во "Видкаст"

Серијалот "Видкаст" овојпат ја опфати најпопуларната тема, но и најалармантниот проблем во изминатите две години – загадениот воздух. Гостин во епизодата "Екологија" е Горјан Јовановски – креаторот на платформата Мој Воздух која преку апликацијата "AirCare" стигна до секој од нас.