Кинески електричен автомобил повреди посетители на саемот за автомобили

Како по правило, со напредокот на технологијата, се подобрува и безбедноста на учесниците во сообраќајот, но понекогаш класичните решенија изгледаат далеку подобри. Најдобар пример за ова е системот за возење без клуч, кој понекогаш може да резултира во опасна ситуација.