Точка ТВ: Како една чаша вода спречила пад на авион и голема трагедија?

На 7 септември 2010 година, авион на руската компанија “Alrosa” летал од Удачни до Москва. Патниците ги предале своите карти, се качиле на авионот, пилотот ги поздравил сите и летот започнал – сè се одвивало како и вообичаено. Но, тоа што се случило подоцна е навистина застрашувачки...