Ја одложиле венчавката поради пандемијата, а потоа дознале дека истото се случило и пред 100 години

Мередит Ганцман и нејзиниот вереник Ендру Хејмен ја одложиле својата венчавка поради пандемијата на коронавирус, но набрзо дознала дека слична ситуација ѝ се случила и на нејзината прабаба – и таа морала да ја одложи својата венчавка поради тогашната епидемија на грип.