Видео кое ќе ве насмее – баба која што не знае да користи ескалатор имала непријатна ситуација

Многупати досега сме гледале видеа во кои што луѓето паѓаат, а ова видео прикажува една баба која што не знае како се користи ескалатор, па безизлезната ситуација се претвора во опасна. Оваа баба тргнала во погрешен правец, а потоа...