Возач снимил сцена како од филмот “Final Destination”, центиметри го делеле од смрт

Еден возач од Русија снимил сцена во која метална шипка долетува од сред небо и се забива директно во неговото ветробранско стакло. За среќа, шипката го промашила возачот, а снимката открива дека долетала од сообраќајната лента од спротивен правец – погледнете.