Кога Џими прави скриена камера, тоа е неверојатно

Од вчера восочната фигура на Џими Кимел е изложена во Мадам Тисо во Холивуд. Пред да биде изложена, Џими решил да ја донесе во своите канцеларии и да направи скриена камера со своите вработени. Погледнете ги нивните реакции.