Се жалите на скопскиот метеж? Погледнете како е во овие градови

Некои градови, како Њујорк, се потпираат на метро станиците, додека во Амстердам луѓето во главно користат велосипеди како превозно средство. И покрај тоа, сепак настануваат метежи. А погледнете што се случува во Мумбаи, Хо Ши Мин...