Ципрас за 360°: Без Преспанскиот договор, држават ќе потонеше во нестабилност

Поранешниот премиер на Грција, Алексис Ципрас, беше во посета на нашата држава. Екипата на 360° имаше интервју со Ципрас, во кое екс-премиерот на Грција зборуваше за Преспанскиот договор, како и за иднината на Македонија и останатите држави од Западен Балкан.