Рамковски за Студио на ТВ НОВА: Не сакам да живеам во дупката на дефетизмот

Откако минал 8 години во затвор, и 2 години на слобода, Велија Рамковски се реши да зборува пред камерите на ТВ НОВА. Погледнете го интервјуто на Рамковски, сопственик на А1 ТВ.