Детето почнало да плаче во фризерскиот салон, а еве што направиле фризерите

Ова не е прво видео на кое сме виделе како деца плачат додека седат на фризерското столче. Од некоја причина повеќето деца плачат во оваа ситуација, веројатно бидејќи им е жал за косата. Сепак, ова дете заборавило на косата кога фризерите во овој салон почнале да пејат. Погледнете...