Селекторот на македонската ракометна репрезентација за Ексклузив: Тешко ми оди македонскиот јазик

Селекторот на македонската ракометна репрезентација, Раул Гонзалез, престојуваше во Скопје пред заминувањето со своите избраници на Светското првенство во Германија. Тој зборувал за тоа како му минала претходната година, но и за македонскиот и францускиот јазик.