"Зошто ме снимаш мене човеку?": Менаџерката на Елена Ристеска направи драма

На вчерашното издание на "Ексклузив" беше емитувана реакцијата на Еленонора Неделковска, која вели дека е менаџерка на Елена Ристеска. „Зошто ме снимаш мене човеку? Можеби мене сега ме знаат дека сум во Америка, а мене ме снимаш“, им вели таа на Василевски и снимателот.