Погледнете ги најдобрите тениски поени за 2017. година

Во 2017 година најголемите тениски титули ги поделија Роџер Федерер и Рафа Надал, односно двајцата освоија по два Грен Слем Турнири. На приложеното видео, сепак, место најдоа и другите, помалку успешно тенисери, кои успеаја да воодушеват со своите потези. Уживајте....