Кои се разликите меѓу втората и третата серија на BMW X3

Откако биле предизвикани од "Land Rover" со изјавата дека Range Rover Velar е многу подобар X4, од германската компанија објавиле видео за напредокот на нивното возило. BMW се фали со различниот дизајн, со системот Driving Assistance Plus. Остатокот можете да го погледнете во видеото...