Како изгледа летот на едно хартиено авионче на 600 метри надморска височина?

Такер Гот е креаторот зад оваа генијална идеја. Пред неколку години, тој пуштил хартиено авионче од голема висина, но неуспешно. Неодамна, тој го повторил обидот со авионче од поинаков материјал - погледнете го видеото!