Погледнете ги 20-те најлоши голмански грешки

Во фудбалот, во можеби најнеблагодарна позиција се голманите. Колку топки и да одбранат, една грешка може да ги етикетира до крајот на кариерата. На ова видео се прикажани некои од најсмешните и најглупави голмански грешки. Погледнете...