Жестока тепачка во супермаркет: Полицаец тепал жена како во акционен филм

Во еден супермаркет во Филаделфија избила тепачка кога две жени биле обвинети за крадење. Вработените ја заклучиле вратата за жените да останат внатре додека да дојде полицијата, а снимката била снимена од надвор. Кога пристигнале полицајците, една од нив се обидела да излезе, но полицаецот ја турнал назад во продавницата. Тогаш започнала вистинската акција...