Слеп магионичар успеа да ги измами судиите и да победи

Магионичарот Ричард Тарнер започнал да го губи видот уште кога имал само девет години, но за себе не вели дека е слеп туку дека само "гледа поинаку од останатите".. Не се смета за магионичар, туку техничар за карти. Уживајте во неговиот трик.