Џони Деп го продава својот Пентхаус! Цената - 13.000.000 долари

Славниот актер, и еден од најголемите холивудски заводници, решил да го продаде својот пентхаус во зградата "Eastern Columbia" во Лос Анџелес. Многумина ќе кажат дека малку претерал со цената, која изнесува 13 милиони долари, но кога ќе погледнете внатре, можеби и ќе сфатите што сакал да каже...