Македонија е горда на Мила Србиноска која на свои шест години стана европски шампион

Во конкуренција на 27 танчери од 19 земји Мила Србиноска од Студио Брејк а Лег е победник на Европското првенство во ХипХоп танци кое се одржува во Полска.