Мет Дејмон во пародија за United Airlines

United Airlines се обидуваа да останат на страна од центарот на вниманието по инцидентот, но тие денес ја објавија својата нова реклама, а ние мислиме дека можеби ќе треба "да се ослободат" и од нивната "ѕвезда" .. Пародичното видео алудира на постојаното поместување на гостувањето на Дејмон во шоуто на Џими Кимел, како и на фијаското на авиокомпанијата откако во неколку наврати насилно отстрани патници од свои летови.