Импресивен скок од јарбол на бродски крузер во базен!

35 годишната Сесил Карлтон, нуркачка и скокачка, покажа импресивна способност, скокајќи од височина од неколку десетина метри од јарбол на брод во базен. Скокот е на голем крузер кој моментално е вкотвен во Австралија. Ова не би можел секој да го направи.