Ја згрози спортската јавност: Нервозна руска ракометарка ѝ згазна на глава на својата противничка

На натпреварот помеѓу Ростов и Луч Москва, за ракометарки родени до 2001. година, се случи нешто што не сме навикнати да гледаме на ракометните терени. Кристина Котолуб, ракометарка на Ростов со неспортскиот потег предизвика бурни реакции од јавноста, која бара таа да биде доживотно суспендирана. Погледнете го овој сосема неспортски потег на руската ракометарка.