Овој пензионер има 90 години, а на вратило издржува повеќе од многу тинејџери

Видеото на интернет го објавил синот на јунакот од истото. Тој тврди дека неговиот татко има 90 години, и дека му оди одлично на вратилото и покрај тоа што ги скршил лактите како дете. Како и да е, ние мислиме дека му оди и повеќе од одлично, и дека може да издржи повеќе на вратилото од многу тинејџери.