Како изгледа кога стриптизети се тепаат за хонорар?!

Станува збор за несекојдневно видео, на кое може да се види како две стриптизети во ноќен клуб во САД се тепаат за хонорар од неколку илјади долари. Видеото за многу краток период стана хит на интернет, а можете и самите да погледнете зошто...